Fiskeeksperter!

Vi er eksperter i udvælgelse, indkøb og levering af fisk af den højeste kvalitet. Vi søger konstant forbedringer – både i forhold til kunder og leverandører.

Elite Seafood forhandler fisk fra Danmark, Estland, Sverige, Norge og Island. Hovedkontoret ligger i Thisted.

 

 

Elite Seafoods historie starter faktisk før etablering af Elite Seafood. Partnerne i Elite Seafood arbejdede i 90’erne i et svensk selskab. I 2002 opkøbte partnerne den danske afdeling af det svenske selskab – her blev Elite Seafood skabt.

Vores historie

Siden 2002 har det været en vision for Elite Seafood at levere fersk fisk og skaldyr i topkvalitet både nationalt og internationalt. Siden stiftelsen har Elite Seafood som handels- og produktionsselskab skabt værdi for sine kunder ved at bære branchens førertrøje, indenfor kvalitet og troværdighed. Via daglige opkøb på danske auktioner leverer Elite Seafood de fleste arter, der fanges i Nordsøen, Skagerak, Kattegat og Østersøen.

 


I 2016 blev Elite Seafood Iceland ehf etableret. Afdelingen på Island har betydet en udvidelse af sortimentet, samt muligheden for salg af råvarer til videre forædling.Elite Seafood prioriterer langsigtede relationer. Det betyder, at vi i dag har et veletableret kontaktnet af leverandører, transportører og samarbejdspartnere. Eksempelvis kan vi via et veludbygget kontaktnet med fiskere på de svenske søer, dagligt levere hele sortimentet af ferskvandsfisk.


Idet Elite Seafood vægter produkternes kvalitet og friskhed højest. Har vi sikret daglige afgange med transportpartnere til alle betydende fiskemarkeder i hele Europa. Der arbejdes altid ud fra hurtigste levering fra produktionsfaciliteterne til kunder i det øvrige Europa.I 2019 etablerede vi datterselskabet Arctic Salar ApS. Her handles der med frosne seafood-produkter. Primært biprodukter fra lakseproduktion. Både til konsum og petfood segmentet. http://www.arcticsalar.com/