Vores udvalg

I Elite Seafood A/S’ sortiment indgår torsk, rødspætter, mørksej, lyssej, kulmule, lange, kuller, søtunger, rødtunger, pighvar, skærising, havtasker, pighaj, rokke, sild, hvilling, laks ørred, muslinger, jomfruhummer, hummer, rejer samt ferskvandsfisk. Produkterne kan leveres uforarbejdet som råvare, eller kan forædles i.h.t. kundeønsker og instruktioner. Al produktion foregår i produktionslokaler, som er HACCP godkendte af Fødevarestyrelsen

Modtag vores daglige prisliste. Den indeholder cirka 50 forskellige arter og kan leveres til størstedelen af Europa.

Elite Seafood Iceland ehf tilbyder Islandsk MSC certificeret fisk. I egne produktionslokaler sorteres og vejes fisken på vores sorteringsanlæg. Vi kan derfor tilbyde vores kunder enheder med nøjagtig vægt og størrelse. Det skaber værdi for vores kunder.

Vi tilbyder ferskvandsfisk fra udvalgte svenske søer via et eksklusivt leverandørnetværk af fiskere, som er fast tilknyttet Elite Seafood i et lukket sytem. Straks fisken fanges, køles, sorteres og pakkes den. Dette bevirker, at kvalitet holdbarhed og leveringstid optimeres maksimalt. leverandørnetværket har Elite Seafood haft siden 90’erne. Der fiskes primært sandarter, gedder og aborre i de svenske søer.

Elite Seafood er til stede på samtlige danske auktioner hver dag med egne opkøbere. Vi er leveringsdygtige i alle sorter og arter der indgår i de daglige landinger. Vores danske fisk bliver skåret, pakket og er klar til transport samme dag som de kommer i havn.

Elite Seafood har igennem i lang årrække opbygget et stærkt leverandørnetværk af troværdige norske leverandører af fersk fisk. Du får derfor adgang til de bedste norske fisk hos Elite Seafood.
Elite Seafood har mangeårige samarbejder med flere leverandører af fisk fra de estiske søer. Vi tilbyder både hele fisk og filet fra Estland.