Om os

Elite Seafood a/s er et handels – og produktionsselskab, som via sine daglige opkøb på de danske auktioner, kan levere de fleste arter, der fanges i Nordsøen, Skagerak, Kattegat og Østersøen. På basis af et velopbygget kontaktnet med fiskere rundt om søerne i Sverige er det ligeledes muligt at tilbyde hele sortimentet indenfor ferskvandsfisk.

I Elite Seafood a/s’ sortiment indgår torsk, rødspætter, mørksej, lyssej, kulmule, lange, kuller, søtunger, rødtunger, pighvar, skærising, havtasker, pighaj, rokke, sild, hvilling, laks ørred, muslinger, jomfruhummer, hummer, rejer samt ferskvandsfisk.
Produkterne kan leveres uforarbejdet som råvare, eller kan forædles i.h.t. kunde- ønsker og instruktioner. Al produktion foregår i produktionslokaler, som er HACCP – godkendte af Fødevarestyrelsen

For Elite Seafood a/s er det et mål, rettidigt at levere et produkt, som opfylder kundens krav om topkvalitet. Vort sprogkyndige og erfarne personale vil altid gøre sit bedste for at opfylde dette mål.
Daglige afgange med vore transportpartnere garanterer os den hurtigste levering fra vore produktionsfaciliteter til vore kunder i det øvrige Europa. Elite Seafood a/s eksporterer til følgende lande: Belgien, Frankrig, Grækenland, Holland, Italien, Schweiz, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Ungarn og Østrig.